Minulla on salainen numero. Pystyvätkö muut käyttäjät löytämään koko nimeni puhelinnumeroni avulla?

Pystyt käyttämään hakutoimintoa ainoastaan puhelinnumeroilla. Hakutoiminto toimii nimillä ainoastaan niiden käyttäjien kohdalla, jotka olet jo aikaisemmin lisännyt yhteystietoluetteloosi.  

Jos olet tilanteessa, jossa haluat käyttää MobilePayta, mutta et halua jakaa nimitietojasi kenellekään, suosittelemme, että jaat puhelinnumerosi vain sellaisille henkilöille, joihin luotat.

On hyvä muistaa, että MobilePay-sovelluksessa pystyt tarvittaessa estämään muita MobilePay-käyttäjiä. Jos kohtaat minkäänlaista häirintää tai kiusaamista  MobilePayssa, ota heti yhteyttä asiakastukeemme. Asiakastuki pystyy tarvittaessa rajoittamaan tämän käyttäjän MobilePayn käyttöä ja tietyissä tilanteissa teemme myös yhteistyötä viranomaisten kanssa.

 
 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Turvallisuus

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.