MobilePay ja henkilötiedot

Pojat liukuportaissa seisomassa.

Uusi tietosuoja-asetus

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) asettaa yrityksille vaatimuksia siitä, miten niiden on käsiteltävä henkilötietoja yksityisyyden suojaamiseksi. Me MobilePayssa suhtaudumme tietosuojaan erittäin vakavasti. Ehdoistamme ja tietosuojatiedotteistamme voit lukea lisää siitä, millä perusteilla ja mihin tarkoitukseen me keräämme henkilötietoja.

Mitä henkilötietojen käsittelyä koskevat määräykset tarkoittavat sinulle?

Tietosuoja-asetus antaa kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille oikeuden nähdä henkilötietonsa ja korjata ne. Sinulla on myös oikeus tulla unohdetuksi eli poistaa henkilötietosi sekä oikeus saada tietää, mitä tietoja me keräämme sinusta ja mihin tarkoitukseen.

Nainen istumassa junassa ja lähetämmässä rahaa MobilePaylla

Katso tietosi MobilePay-sovelluksesta

MobilePay-sovelluksen käyttäjänä voit nähdä henkilötietosi sovelluksen Asetukset-valikossa. Jos haluat saada lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja MobilePay kerää sinusta ja mihin niitä käytetään, katso ehtomme ja tietosuojatiedotteemme.

Jos haluat poistaa henkilötietosi MobilePaysta, soita asiakastukeemme. Jos päätät poistaa tietosi, et voi enää käyttää MobilePayta.

Huomaathan, että kun ilmoitat meille, että haluat poistaa tietosi ja päätät asiakassuhteesi, säilytämme tietojasi lain velvoittaman ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

Kaksi henkilöä kävelemässä, toinen henkilö on maksamassa MobilePaylla

Yritysasiakkaamme näkevät tiedot MobilePay-portaalissa

Jos olet MobilePayn yritysasiakas, voit nähdä ja korjata henkilötietosi MobilePay-portaalissa. Ne ovat valikossa Admin > Asetukset. Jos haluat saada lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja MobilePay kerää sinusta ja mihin niitä käytetään, katso ehtomme ja tietosuojatiedotteemme. 

Jos haluat poistaa henkilötietosi MobilePaysta, soita asiakastukeemme. Jos päätät poistaa tietosi, et voi enää vastaanottaa maksuja MobilePaylla. Huomaathan, että kun ilmoitat meille, että haluat poistaa tietosi ja päätät asiakassuhteesi, säilytämme tietojasi lain velvoittaman ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

Katso tästä tietosuojatiedotteemme:

Onko sinulla muita tietosuoja-asetusta koskevia kysymyksiä? Vilkaise asiakastuestamme kysymykset ja vastaukset:

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tietosuojaoikeuksistasi tai henkilötietojesi tallentamisesta ja käyttämisestä, voit olla meihin yhteydessä: privacy@vippsmobilepay.com.

Mies katsomassa teblettia pöydän ääressä.