Miten ensisijainen maksutapa toimii uudessa MobilePayssa?

Ennen ensimmäisen maksun tekemistä uudessa sovelluksessa, maksutavan ehdotus noudattaa aakkosjärjestystä. Jos sinulla on käytössäsi Danske Bankin tili, se on ensisijainen ehdotettu maksutapa.

Kun olet tehnyt ensimmäisen maksun uudessa sovelluksessa, ensisijaisen maksutavan logiikka on hieman erilainen kuin vanhassa sovelluksessa. Uudessakin versiossa siihen voi kuitenkin vaikuttaa esimerkiksi nimeämällä kortteja uudelleen.

Kaupassa, sovelluksessa tai verkkokaupassa maksaminen: Maksaessasi yrityksille, oletuksen on se maksutapa jota käytit edellisessä maksussa yrityksille. 

Rahan siirtäminen toiselle MobilePay-käyttäjälle: Maksaessasi kavereiden kesken, oletuksena on se maksutapa jota käytit edellisessä kavereiden välisessä siirrossa.

Jos edellä kuvattua tiliä ei ole, ensisijainen maksulähde on se maksukortti, joka on ensimmäisenä maksukorttien listalla.

Vinkki! Maksukortit ovat listalla aakkosjärjestyksessä. Korttien järjestystä ja siten niiden valikoitumista oletetuksi maksulähteeksi voi kuitenkin muuttaa muokkaamalla maksukortin nimeä. Kortteja tarjotaan aakkosjärjestyksen mukaisesti - c (credit) on d:tä (debit) aikaisemmin aakkosissa.
 
 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Käyttö

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.