15. maaliskuuta 2024

MobilePay on vuoden nousija toista vuotta putkeen YouGovin BrandIndex-mittauksessa

Markkinatutkimusyhtiö YouGov on julkaissut tänään Suomen Best Brand Ranking- ja Best Improvers 2023-listan, jossa MobilePay sijottui hienosti kärkeen vuoden nousijana jo toista vuotta putkeen.

MobilePay raketti lähtee nousuun

Markkinatutkimusyhtiö YouGov on julkaissut tänään Suomen Best Brand Ranking- ja Best Improvers 2023-listan, jossa MobilePay sijottui hienosti kärkeen vuoden nousijana jo toista vuotta putkeen.
 
Vipps MobilePayn toimitusjohtaja Rune Garborg kertoo olevansa ylpeä MobilePayn sijoituksesta Suomessa YouGovin BrandIndex-mittauksessa. Garborgin mukaan sijoitus viestii vahvasti suomalaisten kuluttajien luottamuksesta MobilePayta kohtaan. 

Rune Garbing, Vipps MobilePayn toimitusjohtaja
Olemme erittäin ylpeitä tästä tuloksesta! Sijoitus viestii kasvupotentiaalistamme Suomessa sekä siitä, kuinka paljon suomalaiset pitävät MobilePaysta. Olemme erittäin kiitollisia asiakkaittemme tuesta ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Rune Garborg
Vipps MobilePayn toimitusjohtaja

MobilePayn vuosi on ollut tähän mennessä vauhdikas. Kulissien takana on tapahtunut viime vuosina paljon MobilePayn ja norjalaisen Vippsin yhdistyttyä Vipps MobilePay-yhtiöksi. Yhtiö on siirtänyt kaikki toimintonsa tänä vuonna uudelle teknologia-alustalle ja MobilePay-sovellus on kokenut suuria muutoksia niin ulkoisesti kuin sovelluksen ominaisuuksien osalta.

"Olemme tehneet valtavan määrä kehitystyötä vuonna 2023 mikä näkyy konkreettisesti uuden sovelluksen tultua saataville. On ilo nähdä, että kova työmme näkyy myös YouGovin BrandIndexissä vuoden nousijana. Lanseerasimme aikaisemmin tällä viikolla uuden sovelluksen myös Tanskassa ja sen myötä kaikki 11 miljoonaa asiakastamme Tanskassa, Norjassa ja Suomessa ovat nyt samalla teknologisella alustalla. Tämä mahdollistaa meille entistäkin nopeamman kehitystyön ja odotamme jo innolla, että pääsemme julkaisemaan uusia ratkaisuja niin kuluttajille kuin kauppiaille pian.” Sanoo MobilePayn Suomen maajohtaja Perttu Kröger.

Listauksen tulokset perustuvat YouGov BrandIndexin kokonaisindeksiin (mittausajankohta 1. tammikuuta - 31. joulukuuta 2023). YouGov BrandIndexissä tehdään vuosittain 11 miljoonaa haastattelua ympäri maailman 40 sektorilla. Suomessa BrandIndexissa vertaillaan 300 eri brändiä.

Käy tutustumassa YouGovin Best Brand Ranking- sekä Best Improvers-listauksiin täältä.