16. joulukuuta 2022

MobilePay Lahjat tekevät joulusta helpomman

MobilePay Lahjat sovelluksessa

MobilePay Lahjat on sovelluksessamme oleva markkinapaikka, josta löytyy kymmeniä eri lahjakortteja sekä mahdollisuus lähettää rahaa lahjaksi. Lahjan voi personoida omalla viestillä sekä hauskalla animaatiolla ja kaikki onnistuu vielä jouluaattonakin tai ajastamalla oikeaan ajankohtaan. Animaatioissa on saatavilla esimerkiksi suosittuja Muumi-aiheita ja uutena lisäyksenä hulvattomia joulu-animaatioita, jotka ovat suomalaisten piirrustustaiteilijoiden käsialaa. Fokit ja PP ovat tuottaneet animaatioita, jotka ovat saatavilla vain MobilePay Lahjoista.

Lahjojen ostaminen ja lähettäminen helppoa ja kaikki hoituu MobilePay-sovelluksessa. Lahjakortteja on tarjolla kymmeniä tunnetuilta brändeiltä kuten Zalando, Stadium, McDonald's sekä kiinnostavia elämyslahjakortteja.
Lisäksi voit tehdä vastaanottajan puolesta lahjoituksen myös monille hyväntekeväisyyskohteille kuten Ukrainaan tai vaikkapa yksinäisyyden torjumiseen - tämäkin on paketoitavissa.

Kokeile MobilePay Lahjoja jo tänä jouluna. Lahjat löydät MobilePay-sovelluksestasi.