6. heinäkuuta 2021

Löylykontilla lenkkisaunan maksaminen onnistuu MobilePaylla

Löylykontti on yhdeksän kaveruksen perustama vuokrattava sauna Matinkylän rannassa Espoossa. Saunakäynnin voi maksaa MobilePaylla, joten ei haittaa, vaikka lompakko olisi jäänyt kotiin. Saunassa voi poiketa esimerkiksi lenkillä tai sen vai varata kokonaan yksityiskäyttöön vaikkapa kaveriporukan kesken.

Löylykontti rannalla MobilePay-tarra ikkunassa

“Noin vuosi sitten syntyi päätös, että tähän ryhdytään. Meidän porukassamme on kovatasoisia uimareita, jotka osallistuivat avantouinnin MM-kisoihin ja voittivat kultaa. Tässä Matinkylän rannassa kävimme treenaamassa ja harmittelimme saunan puutetta. Voitosta innostuneena sitten ajattelimme, että perustetaan sellainen itse”, kertoo Tommi Kortman, yksi Löylykontin perustajista.

MobilePaylla maksaminen saa kiitosta


Matinkylän rannan alueella liikkuu paljon ulkoilijoita, joille perustajat pystyivät mainostamaan saunaa kasvotusten ennen rajoituksia. Saunavuoron maksaminen MobilePaylla on näppärä molemmille osapuolille, ja mobiilimaksaminen on kerännyt kiitosta. Asiakkaista noin 80 % käyttää maksutapana MobilePayta.

“MobilePay oli meidän kaveriporukalle tuttu jo pidemmältä ajalta. Lahjojen hankinnat, yhteiset matkat ja illallisten kulut on tasattu sen avulla helposti. Sovelluksella maksaminen on modernia ja helppoa asiakkaillemme, jonka vuoksi halusimme MobilePayn ensisijaiseksi maksutavaksi” kertoo Kortman. 

QR-koodin avulla maksaminen nopeutuu


Saunavarauksen voi maksaa Löylykontin verkkosivuilla helposti MobilePaylla. Paikan päällä maksaminen onnistuu sinisen MyShop-lapun avulla. Lapussa on QR-koodi, joka vie asiakkaan suoraan MobilePay-sovellukseen maksamaan. Koodin avulla myös lisämyynti on ollut helppo toteuttaa. QR-koodin lisäksi vaihtoehtona on myös MobilePay-lyhytnumero.

Lopuksi Kortman lähettää muille pienyrittäjille terveisiä: “Kannattaa lisätä MobilePay maksutavaksi, sillä helpon ja suositun maksutavan ansiosta konversio parantuu ja kauppa käy.”

Lue lisää MobilePay MyShopista täältä.