Sovellusmaksut MobilePaylla

Sovellusmaksut MobilePaylla on yhä useammin maksutapana Suomen ladatuimmissa sovelluksissa. Turvallinen MobilePay-maksutapa sisältää vahvan tunnistautumisen ja se on lisäksi helppo ja nopea tapa maksaa sovelluksissa myös PSD2-maksupalveludirektiivin astuessa voimaan.
Tytöt istumassa sohvalla syömässä pizzaa

Miksi Sovellusmaksut MobilePaylla?

Asiakkaasi saavat maksettua ostoksensa sovelluksessa kätevästi ja nopeasti MobilePaylla.

Muita, joilla on MobilePay sovelluksen välisiin maksuihin:

HSL logo
Wolt logo
ResQ Club logo
  • Maksaminen on nopeaa ilman korttitietojen syöttämistä.

  • Sovelluksessa maksamiseen ei tarvita kuin matkapuhelin.

  • Lisää tyytyväisiä asiakkaita – jo sadat tuhannet suomalaiset maksavat MobilePaylla.

Näin asiakkaasi maksavat sovelluksen välisiä maksuja

  • Valitse MobilePay-maksu sovelluksessa

  • Sovellus siirtyy automaattisesti MobilePayhin

  • Hyväksy maksu pyyhkäisemällä

  • MobilePay siirtyy takaisin sovellukseen

Nainen maksamassa HSL matkalippua MobilePaylla

Teemme päivityksiä MobilePayn sovelluksen välisiin maksuihin

Olemme päivittämässä MobilePay AppSwitchia, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin myös tulevaisuudessa. Jotta voitte ottaa jatkossakin maksuja vastaan sovellusmaksuja MobilePaylla, tulee teidän integroitua uusiin API rajapintoihin. Integraation voi aloittaa 1. lokakuuta 2021 alkaen.

Huomioithan, että päivityksestä johtuen MobilePay AppSwitch ei ole valittavissa MobilePay-portaalissa 30.9.2021 asti.

Mitä uutta päivitys tuo mukanaan?

Päivityksen jälkeen voit hallinnoida sovellusmaksuja MobilePaylla –ratkaisuasi MobilePay-portaalissa itsepalvelukanavan kautta. Avaamme portaalin 1.10.2021. Lisätietoa MobilePay-portaalista löydät täältä.

Päivityksen yhteydessä MobilePay AppSwitch saa myös uuden nimen: MobilePay for app payments / Sovellusmaksut MobilePaylla. Uusi nimi kuvastaa paremmin kyseisen tuotteen käyttötarkoitusta. 

Hinnasto

Kiinteät maksut

Sovellusmaksut MobilePaylla -sopimuksen perustaminen: 0 €

Palvelun kuukausimaksu: 0 €

Bruttotilityksen palvelumaksu: 4 € / per lasku (+ alv)

Nettotilityksen palvelumaksu: 0 €

Käyttömaksut

Tapahtumakulut: 0,90 %/tapahtuma
(min. 0,06 €)

(kaikki kulut veloitetaan tilityksen yhteydessä, ellei erikseen sovittu)

Sopiiko Sovellusmaksut MobilePaylla yritykselleni?

Sovellusmaksujen vastaanottamiseen MobilePaylla edellytyksenä on, että tuotteitasi tai palveluitasi voi käyttää sovellusmaailmasi ulkopuolella. Ne voivat olla esimerkiksi lippuja tai pikaruokaa.

Päästäksesi alkuun MobilePayn sovelluksen välisiin maksuihin kanssa, saat käyttöösi kehityspaketin, joka auttaa sinua integroimaan MobilePayn sovellukseesi. Sovellus integroidaan API-rajapintaan, joka keskustelee MobilePayn taustajärjestelmän kanssa.
Henkilö maksamassa Wolt tilausta MobilePay AppSwitchilla

Sovellusmaksut MobilePaylla on helppo maksuratkaisu yrityksesi sovellukseen

Sovellusmaksut MobilePaylla on yksi monista yrityksille tarjoamistamme ratkaisuista. Kun Sovellusmaksut MobilePaylla on integroitu sovellukseesi, saat helpon maksuratkaisun yrityksesi sovellukseen, ja asiakkaiden on helpompi maksaa palveluistasi tai tuotteistasi sovelluksessa.

Sovellusmaksut MobilePayn avulla asiakas saa paremman ostokokemuksen sovelluksessa maksaessaan. Ostos voidaan toteuttaa suoraan matkapuhelimessa antamatta korttitietoja. MobilePayhin voi liittää vaikka kaikki maksukorttinsa, joten maksuun voi helposti valita haluamansa kortin: VISA, MasterCard tai Visa Electron. 

Miten Sovellusmaksut MobilePaylla toimii?
Sovelluksessasi valitaan MobilePay-maksu ja sovellus siirtyy automaattisesti MobilePayhin, jossa maksu toteutetaan yhdellä pyyhkäisyllä. Tämän jälkeen MobilePay siirtyy automaattisesti takaisin sovellukseesi. 

MobilePay toimii yhdessä sovelluksesi kanssa
Päästäksesi alkuun MobilePayn sovelluksen välisiin maksuihin kanssa saat käyttöösi SDK-palvelun (Software Developement Kit), jonka avulla voit integroida MobilePayn yrityksesi sovellukseen. MobilePay API:n avulla hallinnoit maksuja ja kommunikoit MobilePayn taustajärjestelmän kanssa. Maksuratkaisu tukee Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä, ja teknisestä dokumentaatiostamme näet, kuinka integroit MobilePayn maksutavaksi sovellukseesi.