MobilePay mahdollistaa maksamisen itsepalveluympäristöissä ja asiakaspalveluaikojen ulkopuolella

Maksa padel mailan vuokra helposti lukemalla QR-koodi MobilePaylla

Nopeasti kasvava Nordic Padel - tutummalta nimeltään Open Padel - otti MobilePay MyShopin käyttöön heti ensimmäiselle padel-klubilleen Helsingin Lauttasaareen vuonna 2019. Uusia keskuksia on avattu tiheään tahtiin ja MobilePay on otettu maksutavaksi käyttöön niistä jokaiselle.

Tunnettu maksutapa turvaa asiakaslähtöisen toimintamallin  

Joka päivä ja ympäri vuoden auki olevalla Open Padelilla kaivattiin maksutapaa, joka mahdollistaisi maksujen vastaanottamisen myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella.   

”Meillä klubit ovat auki 18 tuntia vuorokaudessa, mutta asiakaspalvelu on paikalla vain 6–8 tuntia päivässä. Siihen väliin jää todella iso aika asiakkaalle suorittaa maksuja. Meidän piti siis keksiä tapa, jolla palvelemme asiakaitamme paremmin ja mahdollistamme maksaminen silloin, kun emme itse ole paikalla.”, kertoo toinen Open Padelin perustaja Matias Kuusinen.

Yrittäjille MobilePay tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta maksutavan tunnettuuden ja helppouden takia.
MobilePay oli meille sopiva vaihtoehto, koska jo niin monet osaavat entuudestaan käyttää sitä. Lisäksi MobilePay on alusta asti ollut todella helppo ja äärimmäisen toimintavarma maksutapa, mikä on tietysti iso tekijä kiireisen arjen keskellä.

Matias Kuusinen, Open Padel toinen perustaja

Maksamisesta puhuttaessa Kuusinen korostaa myös maksutavan luotettavuuden tärkeyttä.
   
”MobilePaylla on hyvä maine luotettavana maksutapana ja siksi myös me uskallamme tarjota sitä. Ja koska MobilePay on vastaaviin maksutapoihin verrattuna reilusti tunnetuin sovellus, ihmiset myös uskaltavat käyttää sitä.” 

MobilePayn käyttöönotto oli helppoa ja sillä hoituvat niin välinemyynti kuin kenttämaksutkin

MobilePaylla maksaminen onnistuu Open Padelin jokaisella klubilla. Maksutavan käyttöönottoa Kuusinen kuvailee suoraviivaiseksi ja kiitosta saa myös käyttöönoton nopeus.  

”Käyttöönotto on ollut tosi helppoa jokaisen klubin kohdalla. Ei ole esimerkiksi tarvinnut odotella montaa kuukautta hyväksymisprosessissa, vaan palvelu on saatu käyttöön nopeasti.”  

Kuusisen mukaan MobilePayn yksi suurimmista eduista on se, että maksutapa taipuu palvelemaan asiakkaita klubista ja henkilökunnan määrästä riippumatta. MobilePaylla maksaminen ei lisäksi rajoitu vain tiettyihin tuotteisiin, vaan vuokramailojen lisäksi puhelimella voi kätevästi maksaa paljon muutakin: kenttävuokria, välipalatuotteita sekä erilaisia padel-tarvikkeita. 

MobilePayn käyttö maksutapana on jatkuvassa kasvussa  

Kuusisen mukaan mobiilimaksamisen yleistyminen on nähtävissä myös padel-kentillä. 

”Kyllä MobilePayn käyttö on arkipäiväistynyt. Tuolla halleilla kun pyörii, niin kyllä siellä swaippaillaan maksuja menemään ihan joka päivä. Ja vaikka asiakaspalvelu olisi paikalla ja siksi korttimaksut olisivat mahdollisia, usein asiakas silti ottaa MobilePay-sovelluksen esiin ja haluaa maksaa sillä.”, Kuusinen toteaa.  

Kuusisen mukaan MobilePay on ollut arkipäivää nuorten keskuudessa jo pitkään, mutta hiljalleen myös vanhempi sukupolvi on innostunut maksamaan pelivuoroja ja vuokramailoja puhelimella. 
 

Nordic Padel

Open padel logo

Vuonna 2018 perustettu Nordic Padel haluaa tarjota mahdollisuuden pelata padelia ympäri Suomen. Tällä hetkellä yritys palvelee padel-harrastajia kahdeksan keskuksen ja yhteensä 46 ulko- ja sisäkentän voimin. www.openpadel.fi