Voit vihdoin lähettää rahaa Suomen, Norjan ja Tanskan välillä!

Mahtavia uutisia!

Rahan lähettäminen Suomen ulkopuolelle ei ole ollut koskaan näin helppoa!  Voit vihdoin lähettää rahaa myös tanskalaisille MobilePay-käyttäjille sekä norjalaisille Vipps-käyttäjille. Sano siis hyvästit BIC- ja SWIFT-koodeille, sillä rahan lähettäminen Norjaan ja Tanskaan onnistuu jatkossa pelkän puhelinnumeron avulla 📲

Näin se toimii

Kun lähetät rahaa Suomen ulkopuolelle, lähetät rahaa aina vastaanottajan valuutassa.

Lisättyäsi summan näet kuinka paljon kyseinen summa on arviolta euroissa.

Picture that shows the currencies euro and kroner

Valitse kortti maksujen vastaanottamista varten

Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Suomen ulkopuolelta on nyt helpon helppoa. Ennen kuin voit vastaanottaa rahaa Suomen ukopuolelta, sinun tulee lisätä ensin kortti, jolle voit vastaanottaa rahaa. Voit tehdä tämän helposti sovelluksessa!

Kun olet lisännyt kortin, voit lähettää ja vastaanottaa rahaa Norjasta ja Tanskasta ✨

An illustration of a blue payment card

Hyvä tietää

Jotta voit vastaanottaa rahaa ystäviltäsi Norjasta ja Tanskasta, sinun tulee valita kortti maksujen vastaanottamista varten. Kortin valitseminen vie vain hetken ja voit valita kortin helposti MobilePay-sovelluksessa.
Tarvitset vain puhelinnumeron siirtääksesi rahaa käyttäjältä toiselle. Tavoitteemme on, että rahan siirtäminen käyttäjältä toiselle yli rajojen on yhtä helppoa kuin rahasiirrot toiselle käyttäjälle saman maan sisällä.


Voit lähettää ja vastaanottaa rahaa MobilePaylla norjalaisilta ja tanskalaisilta kavereiltasi yhtä helposti kuin Suomessa. Tarvitset siirtoa varten ainoastaan vastaanottajan puhelinnumeron. Jos lähetät rahaa Tanskaan, rahan vastaanottajan tai lähettäjän tulee myös olla MobilePayn käyttäjä. Jos taas lähetät rahaa Norjaan, norjalaisen kaverisi tulee olla Vipps-sovelluksen käyttäjä.


Kyllä. Saat lisätietoa hinnoista kun lanseeramme palvelun. Rahan siirtäminen toiselle MobilePay-käyttäjälle Suomen sisällä on kuitenkin edelleen maksutonta.


Tämä riippuu kortinmyöntäjästä. Mikäli saat ilmoituksen MobilePayssa, että “raha on matkalla”, voimme luvata, että raha on matkalla tilillesi vaikka siirrossa kestäisi pankin toimesta muutaman päivän.

  • Suurin osa maksuista Tanskasta ja Suomesta Norjaan on reaaliaikaisia
  • Suurin osa maksuista Tanskasta ja Norjasta Suomeen on reaaliaikaisia
  • Norjasta ja Suomesta maksettaessa Tanskaan, maksu saattaa joissakin tapauksissa kestää jopa 3 päivää (Huom: Ilmoitamme sinulle, jos siirrossa kestää näin kauan).