MobilePay Back

MobilePaylla maksaessasi voit saada rahasi heti takaisin. Kampanja-aika on 18.11.-31.12.2019 ja jaossa on yhteensä 30 000 euroa.

MobilePay Back 2019

Kaikki MobilePayn käyttäjät ovat automaattisesti mukana

Mukana ovat kaupoissa (esim. kaikki S-ryhmän ruokakaupat ja kaikki K-Citymarketit, McDonald’s –ravintolat),  sovelluksissa (esim. Wolt, EasyPark, VR Matkalla) ja myyntiautomaateissa (esim. JOBmeal, Hartwall, Sinebrychoff) suoritetut maksutapahtumat. 

Mahdollisesta voitosta saa tiedon omaan MobilePayhinsa heti maksutapahtuman jälkeen.

Lataa MobilePay

Voittoja on jaossa noin 3000 kappaletta

Kaikki ostokset 250 euroon asti ovat mukana kampanjassa. MobilePay Back perustuu MobilePayn rakentamaan algoritmiin, joka valitsee kampanja-aikana MobilePaylla ostoksensa maksavien joukosta rahansa takaisin saavat käyttäjät täysin sattumanvaraisesti.

Ennen maksamista kannattaa vielä varmistua siitä, että on liittänyt sovellukseen tilinumeronsa rahan takaisin maksua varten. 

Käyttäjien väliset rahansiirrot eivät ole mukana kampanjassa.

MobilePay Backin säännöt löydät täältä

MobilePay for private

Näin maksat kassalla

  • Myymälät voivat tarjota MobilePay-maksamista kahdella ratkaisulla. Maksat joko suoraan myymälän maksupäätteen tai valkoisen MobilePay-tunnistimen avulla. Lisäksi maksaminen kassalla MobilePaylla on mahdollista lyhytnumerolla tai QR-koodilla.

Näin maksat sovelluksessa

  • Valitse MobilePay-maksu sovelluksessa

  • Sovellus siirtyy MobilePayhin

  • Hyväksy maksu pyyhkäisemällä

  • MobilePay siirtyy takaisin sovellukseen

Etkö vielä käytä MobilePayta?

Jos sinulla ei vielä ole MobilePay-sovellusta, se kannattaa ladata nyt! Sinun tarvitsee vain maksaa MobilePaylla, kun maksat ostoksesi fyysisissä myymälöissä tai sovelluksissa ja onnekas pyyhkäisy voi olla juuri sinun maksusi.

Ota MobilePay käyttöön
MobilePay for private
Ota MobilePay käyttöön