MobilePay Back

 Mitä jos ostoksista maksamansa summan voisikin saada takaisin? MobilePay Back -kampanjan aikana se on mahdollista.

Seuraava kampanja ajoittuu loppuvuoteen 18.11.-31.12.2019.

Kaikki MobilePayn käyttäjät ovat automaattisesti mukana

Tämä ei edellytä sinulta mitään muuta kuin sen, että maksat ostoksesi MobilePaylla! Ehkä ripaus onnea ei myöskään ole pahitteeksi...

MobilePay Back perustuu MobilePayn rakentamaan algoritmiin, joka valitsee kampanja-aikana MobilePaylla ostoksensa maksavien joukosta rahansa takaisin saavat käyttäjät täysin sattumanvaraisesti. Toisin sanoen, kuka tahansa, joka maksaa ostoksensa MobilePaylla voi saada maksamansa summan takaisin kampanja-aikana.

Lataa MobilePay

Miten osallistun?

Kaikki MobilePayn käyttäjät ovat automaattisesti mukana! Maksa myymälässä, myyntiautomaateissa tai sovelluksessa ja varmista, että olet liittänyt sovellukseen tilinumerosi.  Jos olet onnekas, voit osua MobilePay Backiin - näet takaisin saamasi summan MobilePayn Tapahtumat-listalta noin minuutin kuluttua onnekkaasta ostotapahtumasta. Maksun kirjautumisessa tilillesi saattaa olla muutaman päivän viive riippuen siitä, mitä pankkia käytät.

 

MobilePay Backin säännöt löydät täältä

Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia täältä

 

Lataa MobilePay
Brug MobilePay-appen til at overføre penge til andre

Etkö vielä käytä MobilePayta?

Jos sinulla ei vielä ole MobilePay-sovellusta, se kannattaa ladata nyt! Sinun tarvitsee vain maksaa MobilePaylla, kun maksat ostoksesi fyysisissä myymälöissä tai sovelluksissa ja onnekas pyyhkäisy voi olla juuri sinun maksusi.

Ota MobilePay käyttöön
Betal med MobilePay på festival.
Ota MobilePay käyttöön