16. helmikuuta 2023

MobilePay ratkaisee rahan keräämisen haasteet

Mobiilimaksaminen on lisääntynyt viime aikoina huomattavasti ja jo lähes 2,3 miljoonaa suomalaista käyttää MobilePayta. Yhä useammalla ihmisellä puhelin kulkee mukana kaikkialle ja samaan aikaan käteistä löytyy yhä harvemmalta. Kun keräät rahaa esimerkiksi vaalikampanjaan, avustuskohteeseen tai järjestölle, MobilePayn avulla se onnistuu nopeasti ja digitaalisesti.

Lahjoituksen tekeminen MobilePay MyShopilla

MobilePay MyShop – pelkkä puhelin riittää

MobilePay MyShop on edullinen ratkaisu, joka ei vaadi kalliita laitehankintoja. Pelkkä puhelin riittää. Keräykseen osallistuva tai lahjoituksen tekevä henkilö voi maksaa haluamansa summan kirjautumalla omaan MobilePay-sovellukseensa ja skannaamalla luomasi QR-koodin tai syöttämällä sovellukseen lyhytnumerosi. Maksutapahtumia voi seurata reaaliaikaisesti MobilePay-portaalissa.

Voit myös luoda lahjoittajalle lähetettävän maksulinkin lahjoituksen antamista varten. Lahjoittajan MobilePay-sovellukseen muodostuu maksutapahtumasta kuitti, joka toimii maksun tositteena.

Hyvä tietää rahan keräämisestä

MobilePayhin luottavat jo useat hyväntekeväisyysorganisaatiot ja kansalaisjärjestöt, jotka tarvitsevat ratkaisun rahalahjoitusten vastaanottoon. Rahankeräykseen tulee yleensä olla lupa ja lupaa haetaan Poliisihallitukselta. Esimerkiksi vaalikeräyksissä varainhankinnan taustalla tulee olla puolueyhdistys tai yksinomaan ehdokkaan hyväksi toimiva muu yhdistys.

Henkilökohtainen MobilePay-tili ei sovellu rahankeräämiseen tai yhdistys- ja yritystoimintaan. Sen sijaan MobilePay MyShop on tähän tarkoitukseen sopiva ja edullinen ratkaisu. Olipa keräystarve suuri tai pieni, rahankeräämisen järjestämisen edellytykset kannattaa aina tarkistaa Suomen Poliisin verkkosivuilta.

Lisää MobilePayn maksuohje vaalikeräyspisteellesi

Hyödynnä MobilePay materiaalipankin ohjeita ilmoittaaksesi mahdollisuudesta vastaanottaa MobilePay maksuja vaalikeräyksessäsi Materiaalit - MobilePay.fi. Voit helposti lisätä MobilePayn lyhytnumeron ja QR-koodin vaalikampanjasi mainoksiin ja vaalikeräyspisteillesi valmiiden maksupohjien ja maksulinkin avulla. Voit muodostaa maksulinkin lyhytnumerollesi ja QR-koodillesi helposti verkkosivuillamme

Unohda riippuvuus käteisestä ja poista osallistumisen esteet

 

MobilePay on jo ladattuna lähes 2,3 miljoonaan suomalaisen älypuhelimeen ja älypuhelin kulkee mukana kaikkialle.  

 

MobilePay MyShop sopii moneen maksamisen tarpeeseen

  • Lahjoitukset ja keräykset

  • Myynti liikkeissä, kahviloissa ja ravintoloissa – silloinkin, kun kiinteää sähköä ei ole esimerkiksi torimyynnissä

  • Kolehti kirkossa

  • Tapahtumien pääsyliput, virvokkeet, kirjallisuus ja niin edelleen

Rahan keräämiseen tarvitsee yleensä luvan

 

Rahankeräyslupaa ja pienkeräyslupaa haetaan poliisilta