9. marraskuuta 2020

ResQ Clubissa voi nyt maksaa MobilePaylla

Suosittu ruokahävikkiä vastaan taisteleva sovellus ResQ Club on ottanut uudeksi maksutavakseen MobilePayn. ResQ Clubin avulla voi ostaa edullisesti ravintoloiden, kahviloiden ja ruokakauppojen ylijäämäruokaa jo yli 100 paikkakunnalla.

MobilePay ja ResQ logo, ihmisellä kädessä puhelin, jossa on ResQ-sovellus auki.

Suosittu ruokahävikkiä vastaan taisteleva sovellus ResQ Club on ottanut uudeksi maksutavakseen MobilePayn. ResQ Clubin avulla voi ostaa edullisesti ravintoloiden, kahviloiden ja ruokakauppojen ylijäämäruokaa jo yli 100 paikkakunnalla. 

MobilePaylla voi maksaa ostoksia yli 10 000 verkkokaupassa sekä sovelluksessa ja se on nopeaa ja turvallista. Erinomainen käyttökokemus näkyy myös suosiossa - pelkästään tänä vuonna MobilePaylla on maksanut verkossa jo yli 700 000 suomalaista.

Juhlistamme uutta yhteistyötä edulla, joka on tarjolla ResQ-sovelluksessa MobilePay-käyttäjille: maksa MobilePaylla ja saat 2 euron edestä krediittejä ResQ-sovellukseen. Krediittejä on rajoitettu määrä ja lisätietoja kampanjasta löytyy ResQ:n sivuilta.

 

MobilePay

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Suomessa on jo yli 1,5 miljoonaa MobilePay-käyttäjää. Alkuvuoden 2020 aikana sovelluksella on siirretty rahaa jo yli 500 miljoonalla eurolla. Siirtoja tehtiin 84 % enemmän kuin vuoden 2019 vastaavana ajanjaksona. MobilePay Suomi on osa MobilePay-konsernia.