18. marraskuuta 2019

MobilePaylla maksaessasi voit saada rahasi heti takaisin

Maksupaikoista myymälät, sovellukset ja itsepalveluautomaatit ovat mukana MobilePay Back -kampanjassa.

MobilePay Back

MobilePay Back -kampanjan aikana ostoksista maksamansa summan voi saada heti takaisin. Maksupaikoista myymälät, sovellukset ja itsepalveluautomaatit ovat mukana MobilePay Back -kampanjassa. Kampanja-aika on 18.11.-31.12.2019 ja jaossa on yhteensä 30 000 euroa. Nyt käynnistyvä kampanja on jo toinen MobilePay Back -kampanja tänä vuonna. Edellisen kerran ostoksensa summan saattoi saada takaisin alkukesästä.

Osallistut automaattisesti, kun maksat MobilePaylla

Toisin sanoen kuka tahansa, joka maksaa ostoksensa MobilePaylla, voi saada maksamansa summan heti takaisin kampanja-aikana. Mukana kampanjassa ovat kaupoissa (esim. kaikki S-ryhmän ruokakaupat ja kaikki K-Citymarketit ja McDonald’s –ravintolat), sovelluksissa (esim. Wolt, EasyPark, VR Matkalla) ja myyntiautomaateissa (esim. JOBmeal, Hartwall, Sinebrychoff) suoritetut maksutapahtumat. Käyttäjien väliset rahansiirrot eivät ole mukana kampanjassa.
Mahdollisesta onnekkaasta maksutapahtumasta saa tiedon heti maksutapahtuman  jälkeen viestillä, jossa ilmoitetaan rahojen palauttamisesta. Takaisin saamansa summan näkee myös MobilePayn tapahtumista noin minuutin kuluttua onnekkaasta ostotapahtumasta. 

Hitunen onnea matkaan 

Kaikki ostokset aina 250 euroon asti ovat mukana kampanjassa ja voittoja on jaossa noin 3000. MobilePay Back perustuu MobilePayn rakentamaan algoritmiin, joka valitsee kampanja-aikana MobilePaylla ostoksensa maksavien joukosta rahansa takaisin saavat käyttäjät täysin sattumanvaraisesti. Ennen maksamista kannattaa vielä varmistaa, että on liittänyt sovellukseen tilinumeronsa rahan takaisin maksua varten. 

Lisätietoja kampanjasta ja kampanjan säännöt löydät kampanjasivuilta www.mobilepay.fi/back